Garage

In onze ruime werkplaats kunt u bij ons terecht voor o.a. :

  • Onderhoud en reparaties
  • Originele onderdelen en accessoires
  • APK-keuringen
  • Autoschade herstel
  • Inbouw van TNO-SCM gekeurde alarmen
  • Inbouw van carkits en cruise control
  • Herstel & vervanging van autoruiten
  • Onderhoud van airconditioning systemen

Naast de particuliere autobezitter zijn natuurlijk ook de leaserijders blij dat ze op eigen dorp terecht kunnen voor het onderhoud aan de auto. Lease maatschappijen verlangen van de garagist de meest moderne uitleesapparatuur voor een snelle diagnose. Dit scheelt aanzienlijk in het totale kosten plaatje en schept duidelijkheid. Een moderne auto kan je namelijk in veel gevallen precies vertellen wat er mis is. Investeren in deze apparatuur is voor ons dan ook een must. Wij kunnen van ieder merk auto direct een diagnose stellen en zo alle voorkomende werkzaamheden verrichten, van het reguliere onderhoud tot de meest complexe reparaties.

Wij nodigen u uit eens te informeren naar onze haal en breng service. Indien u niet in de gelegenheid bent om met uw auto naar ons bedrijf te komen, dan kunnen wij uw auto ophalen en de auto na reparatie of onderhoud weer terugbrengen naar het gewenste adres. Mocht u een vervangende auto nodig hebben, dan berekenen wij u een aantrekkelijk relatietarief.Airco

Uw Airco zorgt ervoor dat u aangenaam koel rijdt in de zomer en dat u met onbeslagen ramen rijdt in de winter en in de herfst.
Onderhoud en reparatie van auto airconditioning is specialistenwerk. Door tijdig onderhoud van uw airco verbruikt u minder brandstof en voorkomt u slijtage aan de compressor.
Dit voorkomt dat u voor hoge reparatie kosten komt te staan.
Auto van der Meer biedt u de volgende mogelijkheden:

1. Aircocheck

Bij de Aircocheck controleren wij alle belangrijke onderdelen van uw airco, uiteraard inclusief de interieurfilter.

De Aircocheck kost:

€ 19.50

2. Aircorefresh

Bij de Aircorefresh controleren wij alle belangrijke onderdelen van uw airco, inclusief de interieurfilter. Ook reinigen wij dan de aircokanalen om zo de vorming van bacterien en daarmee onfrisse geuren te voorkomen.

De Aircorefresh kost:

€ 35.00

3. Airco Servicebeurt

Bij de airco servicebeurt controleren wij alle belangrijke onderdelen van uw airco, inclusief de interieurfilter. Ook reinigen wij dan de aircokanalen om zo de vorming van bacteriën en daarmee onfrisse geuren te voorkomen.
Tevens recyclen en vullen wij het aircosysteem.

De Airco servicebeurt kost:

€119.50